[English below]

Zdravím,

možná jste si všimli, že při nástupech je požadováno předložení o testování nebo očkování na COVID-19. Dnes jsem zjistil, že to sahá ještě dál. Dle pokynu ředitele SUZU č. 9/2021 je nutné dokládat důkaz v případě testování pravidelně. Tedy každých 7 dní jak pro PCR testy, tak pro antigení testy.

Samotestování nebude uznáváno. Je nutné ukázat potvrzení od doktora / testovacího místa.

Pravidelně je nutné toto potvrzení buď dojít ukázat do kanceláře hospodářky nebo poslat emailem na marcela.gabrielova@cvut.cz

Tyto potvrzení je potřeba dodávat sedmý den od nástupu / podpisu ubytovací smlouvy. Tedy pokud jsem ve středu podepsal smlouvu tak každou středu musím dodat potvrzení o testování.

V případě, že nedodáte test ve stanovený den, budete jednou varováni emailem a pokud nedodáte následující den, budete prý vystěhováni. (Já si to nevymyslel)

Pokud se dlouhodobě zdržujete mimo koleje nemusíte testy dodávat, ale je nutné nahlásit to paní hospodářce.

Pro ty, kdo předloží certifikát o očkování samozřejmě žádné pravidelné dokládání neplatí. Jen bych chtěl upozornit, že ten pochcanej certifikát má QR kód, který se skenuje, takže falešný certifikáty neprojdou. Dneska jsem to zkoušel.

Těm, kdo prodělali nemoc stačí doložit tuto skutečnost a je to platné na 180 dní po prodělání.

Zde se nachází celé nařízení č. 9/2021.

No a to bude, asi vše. S dotazy se obracejte jako vždy na mě (zástupce bloku).

Mára

Hi,

you may have noticed that submissions require testing or vaccination for COVID-19. Today I found out that it goes even further. According to the instruction of the director of SUZU No. 9/2021, it is necessary to document the evidence in the case of testing on a regular basis. Thus, every 7 days for both PCR tests and antigen tests.

Self-testing is not allowed. It is necessary to show a confirmation from the doctor / test site.

Regularly, it is necessary to either show this confirmation to the housekeeper’s office or send it by email to marcela.gabrielova@cvut.cz

These confirmations must be delivered on the seventh day from the signing of the accommodation contract. So if you signed a contract on Wednesday, you have to deliver a confirmation of testing every Wednesday.

If you do not deliver the test on the specified day, you will be warned once by email and if you do not deliver the next day, your contract will be cancelled. (I didn’t invent it)

If you stay out of the dormitory for a long time, you don’t have to deliver tests, but you have to report it to the housekeeper.

Of course, there is no need of regular documentation for those who submit a vaccination certificate. I would just like to point out that the vaccination certificate has a QR code that is scanned, so fake certificates do not pass. I tried it today.

For those who have suffered from the disease, it is enough to prove this fact and it is valid for 180 days.

Here is the whole regulation No. 9/2021.

Well, and that will be, probably everything. If you have any questions, please contact me (block representative).

Mára


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *