English below

Ahoj,

od 13. 5. do 15. 5. bude probíhat výměna světel a termostatických hlavic na pokojích. Pracovat se bude od 8 do 18 hodin. Výměna v tomto termínu proběhne pouze na pokojích, kde je v současné době alespoň jeden ubytovaný přítomen na koleji (má novou žlutou kolejenku). Přesné časy prací na jednotlivých patrech nejsou určené. Pokoje bude v případě vaší nepřítomnosti otevírat a na práci bude dohlížet sekuriťák.

Na pokoji je nutné připravit volný prostor pod světly (průchozí uličku ode dveří k oknu). Dále je potřebný volný přístup k radiátoru. Pánové si nábytek přikryjí a pokoj bude nahrubo uklizen. Práce na jednom pokoji by měla trvat cca 15 minut.

S případnými dotazy se na mně neváhejte obrátit.

 

Hi,

from 13 May to 15 May, the lights and thermostatic heads in the rooms will be replaced. Work will continue from 8 am to 6 pm each day. Replacement in this period will take place only in rooms where at least one guest is currently present in the dormitory (has a new yellow dormitory card). The exact times of work on individual floors are not specified. The rooms will be opened in your absence and the work will be supervised by a security guard.

It is necessary to prepare a free space under the lights in the room (aisle from door to window). Furthermore, free access to the radiator is required. Workers will cover the furniture and the room will be roughly cleaned. Work in one room should take about 15 minutes.

If you have any questions, do not hesitate to contact me.

Kategorie: EPC

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *